Heerlijk in de schaduw

ZONWERING
& SCREENS

Casallco uit antwerpen

Aangenaam afgeschermd met screens of zonwering

Nood aan een zonnescherm om schaduw op uw terras te creëren tijdens warme zomerdagen? Om zonwering en screens te laten plaatsen in uw nieuwbouw– of renovatieproject, bent u bij Casallco aan het juiste adres. Ook in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en bedrijven gaan we aan de slag.

Met speciale doeken die zonlicht tot wel 85% filteren, bent u gegarandeerd van een aangename afscherming. Aansturings– en automatisatieoplossingen installeren, behoort ook tot ons takenpakket.

screens
Zonnetenten

Casallco uit antwerpen

Geniet van schaduw dankzij uw zonnescherm

Qua uitvoering heeft u de keuze uit uitvalschermen en knikarmschermen (met vaste arm of veersysteem). Uitvalschermen zijn ideaal om eender welk type raam van zonlicht af te schermen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en bieden weinig inkijk. Voor terrassen raden we dan weer knikarmschermen aan omdat ze uw tuinmeubilair beschermen tegen verkleuring door uv-stralen. Uw zal over uw gehele terras kunnen genieten van de verkoelende schaduw.

Casallco uit antwerpen

Markiezen bestand tegen weer en wind

Verkiest u een authentieke look? Ga dan voor markiezen. Dat type zonwering ondervindt weinig hinder van harde wind en is erg stevig. Ze passen op vrijwel alle ramen of deuren en bieden een optimale bescherming tegen de zon. Wij installeren zowel pet– als klap– en standaardmodellen.

Casallco uit antwerpen

Vragen over ons uitgebreide aanbod?

Maak gerust een afspraak en wij helpen u met de glimlach verder.