Heerlijk in de schaduw

Zonwering & screens

In kantoorgebouwen, scholen of winkels

Aangenaam afgeschermd met screens of zonwering

Nood aan een zonnescherm om schaduw op uw terras te creëren tijdens warme zomerdagen? Om zonwering en screens te laten plaatsen in uw nieuwbouw– of renovatieproject, bent u bij Casallco aan het juiste adres. Ook in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en bedrijven gaan we aan de slag.

Met speciale doeken die zonlicht tot wel 85 % filteren, bent u gegarandeerd van een aangename afscherming. Aansturings– en automatisatieoplossingen installeren, behoort eveneens tot ons takenpakket.

screens
Zonnetenten
Een uitval- of een knikarmscherm?

Geniet van schaduw dankzij een zonnescherm

Qua uitvoering heeft u de keuze uit uitvalschermen en knikarmschermen (met vaste arm of veersysteem). Uitvalschermen zijn handig om eender welk type raam van zonlicht af te schermen. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en laten weinig inkijk toe.

Voor terrassen raden we dan weer knikarmschermen aan omdat ze uw tuinmeubilair tegen verkleuring door uv-stralen beschermen. Uw zal over uw gehele terras van de verkoelende schaduw kunnen genieten.

In een pet-, klap- of standaardmodel

Markiezen bestand tegen weer en wind

Verkiest u een authentieke look? Ga dan voor markiezen. Dat type zonwering ondervindt weinig hinder van harde wind en is uitermate stevig. Ze passen op vrijwel alle ramen of deuren en bieden een optimale bescherming tegen de zon. Wij installeren pet-, klap– en standaardmodellen.

Casallco uit antwerpen

Interesse in zonwering of een screen?

Maak gerust een afspraak en wij helpen u met de glimlach verder.