Makkelijke montage

Voorzetrolluiken

Zonder ingrijpende afbraakwerken

(Automatische) voorzetrolluiken plaatsen & onderhouden

Zoekt u kwalitatieve voorzetrolluiken tegen een voordelige prijs? Kies dan voor voorzetrolluiken. Omdat we ze aan de buitengevel monteren, zijn er geen ingrijpende afbraakwerken nodig.

We stemmen de voorzetrolluiken volledig af op uw persoonlijke stijl. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren en uitvoeringen (bv. afgeronde, halfronde of afgeschuinde kast). We kunnen uw rolluiken achteraf automatiseren – inclusief bediening met smartphone.

rolluiken

Onze voorzetrolluiken in beeld

Bekijk hieronder enkele van onze voorzetrolluiken en laat u inspireren door ons ervaren vakmanschap.

Rolluiken
Thermische & akoestische isolatie

Waarom voorzetrolluiken?

Voorzetrolluiken hebben heel wat voordelen. Ze zijn thermisch en akoestisch isolerend. In de zomer houden ze de warmte en in de winter de koude buiten. Van storende geluiden zal u geen last meer hebben.

Daarbovenop zijn ze makkelijk te monteren en hebben ze een lange levensduur. Qua afwerking kan u uit eindstukken, stormhaken (bescherming tegen windstoten) en geleiders (voor montage op muren) kiezen.

Hebben uw bestaande voorzetrolluiken een onderhoud nodig? Casallco controleert ze uitvoerig en neemt tot de allerkleinste onderdelen onder handen. We werken met onderhoudscontracten afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Hoe vaker u het rolluik gebruikt, hoe sneller we langskomen.

Casallco uit antwerpen

Een vakman nodig die uw rolluik herstelt?

Roep de professionele hulp van Casallco in!