Makkelijke montage

VOORZET
ROLLUIKEN

Casallco uit antwerpen

(Automatische) voorzetrolluiken plaatsen & onderhouden

Zoekt u kwalitatieve rolluiken tegen voordelige prijzen? Kies dan voor voorzetrolluiken. Omdat we ze aan de buitengevel monteren, zijn er geen ingrijpende afbraakwerken nodig.

We stemmen de voorzetrolluiken volledig af op uw persoonlijke stijl. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen (bv. afgeronde, halfronde of afgeschuinde kast). We kunnen uw rolluiken zelfs automatiseren – inclusief bediening met smartphone.

rolluiken

Casallco uit antwerpen

Niets dan tevreden klanten

Bekijk hieronder enkele van onze vorige projecten en laat u inspireren door ons ervaren vakmanschap.

Rolluiken

Casallco uit antwerpen

Waarom voorzetrolluiken?

Voorzetrolluiken bieden trouwens heel wat voordelen. Ze zijn thermisch en akoestisch isolerend. In de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter de koude buiten. Van storende geluiden zult u geen last meer hebben.

Bovendien zijn ze makkelijk te monteren en hebben ze een lange levensduur. Qua afwerking kunt u kiezen uit eindstukken, stormhaken (bescherming tegen windstoten) en geleiders (voor montage op muren).

Hebben uw bestaande voorzetrolluiken een onderhoud nodig? Casallco controleert ze uitvoerig en neemt zelfs de allerkleinste onderdelen onder handen. We werken met onderhoudscontracten afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Hoe vaker u het rolluik gebruikt, hoe sneller we langskomen.

Casallco uit antwerpen

Vakman nodig die uw rolluik herstelt?

Roep de professionele hulp van Casallco in!