Degelijk & efficiënt

Brandrolluiken

In commerciële & industriële gebouwen

Voorkom brandgevaar met brandwerende rolluiken

Casallco is dé referentie voor brandwerende rolluiken. Zowel in commerciële als industriële gebouwen vindt u onze systemen. Zo installeerden wij o.a. al rolluiken op de luchthaven van Zaventem, in Wijnegem Shop Eat Enjoy (voordien Wijnegem Shopping Center), in de Nederlandse ambassade en zelfs in het Louvre in Parijs!

poort
brandrolluik
Van het type FireShield RF 60'

Brandwerende rolluiken
op maat van uw noden

Wij installeren voornamelijk brandwerende rolluiken van het type FireShield RF 60’. Die rolluiken hebben een brandweerstand van minstens 60 minuten en zijn geschikt voor verscheidene doeleinden (bv. in keukens of als grote brandmuren).

Als er brand uitbreekt, sluiten de poorten automatisch en gecontroleerd – ongeacht een stroomonderbreking. Bovendien zijn ze onderhouds- en gebruiksvriendelijk en enorm compact.

Technische fiche

Dubbelwandig geïsoleerd rolluik TNO

Met aangepaste afwerkingsopties

Afwerkingsopties zoals branddetectie & rookgordijnsturing

Naast brandwerende rolluiken bieden wij u allerlei afwerkingsopties aan. Denk daarbij aan branddetectiecentrales, brand-, rook- en warmtedetectoren, automatische reset, rookgordijnsturing, onderloopbeveiliging, schakelaars en sirenes. Wenst u meer informatie over onze brandwerende rolluiken? Klik dan op onderstaande knop.

Casallco uit antwerpen

Ga voor een optimale brandveiligheid.

Laat uw brandwerende rolluiken tweemaal per jaar inspecteren.